AGORA FORUM
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ce este astropologia? Dsdddn12
Citatul zilei
Playlist
Gandire, suflet, spirit

Mar Iul 28, 2015 1:42 am Scris de FiicaInteleptului

'' Gandirea ridica sufletul la rangul de spirit. '' Hegel

Comentarii?

Ce este gandirea? Ce este sufletul? Ce este spiritul? Sunt sufletul si spiritul identice? Ne …

Comentarii: 0

problema adevarului la Berkeley

Mar Dec 09, 2014 12:57 am Scris de virlan.nelu

Salut, am nevoie urgent de ajutor, nu gasesk informatie despre conceptul de adevar la berkeley!!!

Comentarii: 0

Cunoasterea si limitele ei

Dum Noi 02, 2014 9:03 am Scris de Pathei Mathos

'' Adevarata ta fiinta exista anterior nasterii oricarui concept. Poti tu, ca un obiect, sa intelegi ceva care exista inaintea aparitiei vreunui concept? In absenta constiintei …

Comentarii: 21

Cînd vorbesc despre Dumnezeu nu despre Dumnezeu vorbesc

Mar Feb 26, 2013 11:07 am Scris de Volodea

Suntem nevoiţi să recunoaştem că omul este o fiinţă limitată. Limitele sale nu sînt trasate doar de instrumentele imperfecte de cunoaştere, de o infinitate de …

Comentarii: 12

Ce este astropologia?

3 participanți

In jos

Ce este astropologia? Empty Ce este astropologia?

Mesaj  Admin Dum Mai 08, 2011 7:31 am

Un filmulet realizat de oamenii nostri de la catedra Wink
Admin
Admin
Admin

Puncte : 621
Reputatie : 14
Data de inscriere : 17/04/2011

https://agorasophie.forummo.com

Sus In jos

Ce este astropologia? Empty Re: Ce este astropologia?

Mesaj  iluminator Mier Oct 12, 2011 10:04 am

Sincer să fiu .. am căutat informaţie vis-a-vis de această problemă şi, cît e de straniu, nu prea am găsit. Doar nişte greşeli antropologia şi astropologia, restul nimic. Înţeleg că există totuşi ceva, însă nu prea înţeleg eu ce, nici în rusă nu am găsit nimic. Dacă ceva aveţi, atunci daţi din mînă. Mersi
iluminator
iluminator

Puncte : 873
Reputatie : 34
Data de inscriere : 26/04/2011

Sus In jos

Mesaj  Admin Joi Oct 13, 2011 6:00 am

Dar paote ce care cauta in google "astropologia" comit ca si mine aceeasi greseala tehnica in loc de "antropologia"? Maa da chiar atitzi de mult?
Defapt cineva aude pe undeva de antropologie, si gindeste cum ajunge acasa cauta pe google ce inseamna aceasta, dar pina acasa uita cum suna exact termenul si oricum antopologia si astrologia ca fonetic suna foarte asemanator si in capul lor se realizeaza o combinatie intre antropologie si astrologie si rezulta astropologia.
Astropologia nu poate sa existe asa ceva caci astrologia vine din "astro" si "logos", iar antropologia din "Antropos" si "Logos" prin urmare nu se poate forma un substantiv din aceste radacini rezultind "astrop" si "losog", sau daca asa, rezulta ca astropologia ar fi ceva de genul. stiinta despre omul cosmic sau omul astral Very Happy
Dar e imposibil ca "astro" ai "antrop" sa se combine in "astrop", filologic din cite stiu asa gen de combinare este negramaticala...
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  iluminator Joi Oct 13, 2011 6:22 am

Salutare ... nu prea am înţeles mesajul de mai sus. S-a greşit pînă la urmă? Adică din antropologia s-a scris astropologie? Îndeosebi cînd s-a afişat "cei de la noi". Aşa e ?. Ha-ha-ha , da eu am căutat în net astropologia.
iluminator
iluminator

Sus In jos

Mesaj  Admin Joi Oct 13, 2011 10:21 am

Da, exact, aceasta eu am gresit cind am scris "Ce este antropologia"... Baietii care au facut filmu au scris corect "Ce este antropologia".
Dar ideea este ca foarte multi cauta pe google "astropologia" si ajung la noi pe forum.. Very Happy
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Condrea Cristian Joi Oct 13, 2011 11:02 am

Unde pot sa vad si eu video asta? la mine scrie ca a fost scos de catre utilizator
Condrea Cristian
Condrea Cristian

Puncte : 188
Reputatie : 8
Data de inscriere : 18/04/2011

Sus In jos

Mesaj  Admin Joi Oct 13, 2011 11:04 am

Este undeva la mine prin calculator
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  iluminator Joi Oct 13, 2011 12:05 pm

Hm.... dacă caută, atunci de ce să nu poată găsi?, ce ne încurcă nouă să începem un debut de deschidere, de a găsi un loc în Fiinţa noastră. Deja am anumite idei:
În primul rînd cuvîntul astropologie, poate să fie, cum desemnează admin din două semnificaţii, vezi mai sus. Aceasta ar semnifica posibilitatea existenţei a omului pe alte planete: cu tot setul de mutaţii fizice, psihice şi desigur cognitive. În prezent se duc discuţii, şi ele-s destul de călduţe, asupra supraveţuirii pe alte planete: chestiuţe de creare a nişte oaze (baze) umane pe lună, marte, sau pe jupiter (Io sau alţi sateliţi cu o posibilitate de existenţă umană), supraveţuirea în spaţiul cosmic mult timp etc.
Astro plus Antropos şi plus Logos .... Smile şi totuşi rămîne o greşeală ortografică.
iluminator
iluminator

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum