AGORA FORUM
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Vamprism energetic - intre mit si realitate Dsdddn12
Citatul zilei
Playlist
Gandire, suflet, spirit

Mar Iul 28, 2015 1:42 am Scris de FiicaInteleptului

'' Gandirea ridica sufletul la rangul de spirit. '' Hegel

Comentarii?

Ce este gandirea? Ce este sufletul? Ce este spiritul? Sunt sufletul si spiritul identice? Ne …

Comentarii: 0

problema adevarului la Berkeley

Mar Dec 09, 2014 12:57 am Scris de virlan.nelu

Salut, am nevoie urgent de ajutor, nu gasesk informatie despre conceptul de adevar la berkeley!!!

Comentarii: 0

Cunoasterea si limitele ei

Dum Noi 02, 2014 9:03 am Scris de Pathei Mathos

'' Adevarata ta fiinta exista anterior nasterii oricarui concept. Poti tu, ca un obiect, sa intelegi ceva care exista inaintea aparitiei vreunui concept? In absenta constiintei …

Comentarii: 21

Cînd vorbesc despre Dumnezeu nu despre Dumnezeu vorbesc

Mar Feb 26, 2013 11:07 am Scris de Volodea

Suntem nevoiţi să recunoaştem că omul este o fiinţă limitată. Limitele sale nu sînt trasate doar de instrumentele imperfecte de cunoaştere, de o infinitate de …

Comentarii: 12

Vamprism energetic - intre mit si realitate

2 participanți

In jos

Vamprism energetic - intre mit si realitate Empty Vamprism energetic - intre mit si realitate

Mesaj  iluminator Dum Mai 01, 2011 8:47 pm

Chiar de dimineata am rasfoit ceva pagini net vis-a-vis de tema data - zero (confuzie, mitologie, ambiguitate, superstitii). Cite ceva stiu despre acest "asa-zisul" fenomen, de unde? - exact nu stiu ... rpobabil ca s-a trecut prin faza adolescentei "mistice" si opream totul in cap - indeosebi ce parea trasnet.
Vampir - o fiinta care nu poate in mod desinestatator sa asimileze sursele necesare de alimentare. pentru a-si suplini bateriile are nevoie de un produs deja asimilat de alti oameni. Formele de vampirism sunt destul de diverse: clasic (singe), psihologic, social printre altele si energetic. Din punct de vedere medical se cunosc la 100 si ceva cazuri atestate de boala, la nivel genetic numita de catre Hans Gunther (gasiti in net informatiile necesare Smile) in romania, indeosebi in satele din Transilvania sunt intilnite astfel de cazuri - lipsa de hemoglobina si o sensibilitate mare la radiatiile ultraviolete ale soarelui (este cauzat de faptul ca satele sunt mici, si la o departare mare se intimpla des incestul, sau se casatorea rude apropiate - apropo in romana se numesc strigoi).
Vampri energetici (dincolo de mistica si de fabulatie): NB {asa cum inteleg eu}. este un fenomen ne-exclus, el exista (dealtfel nu am fi discutat despre asta) in sistemele de explicatie alternative si anume la nivel de bio-curenti. Stiinta traditionala spune ca noi suntem construiti din tesuturi, organe, celule pentru care se necesita un metabolism si de aceea e nevoie de singe. In paradigma bio-curentista - noi suntem energie, avem curneti (ca in Matrix cind Morpheus ii explica lui Neo cine suntem noi pentru masini? - Baterii); orientalii au desemnat doua tipuri de energii iYni si Yani sau Tzi - ca lipsa si exces. Deci ... exista oameni (se presupune), care nu pot produce aceasta forma de energie bio, si au nevoie de alimentare - sunt niste paraziti care (cu buna stire sau nu) absorb energie "pura" din anumiti oameni .."donatori" (sau cu o sensibilitate sporita. (Stii imi aduc aminte ca adesea auzeam, in scandaluir mai mult, propozitia - "I-mi sugi toata viata singele"Smile - problema ca acesti donatori au nevoie si ei de a-si descarca energia sa - ar fi un echivalent donatorii de singe - daca ei nu ofera singe se simt foarte prost.
In mare parte se transmite fara buna stiinta, neintentionat. Dupa un contact cu astfel de oameni te simti epuizat - si nu intelegi cauza: doresti sa dormi, apare desgustul de viata, esti apatic, gindirea negativa, irascibilitatea puternica. De aceea acesti vampiri sunt in singuratate, ne-doriti de societate, si la nivel inconstient oamenii ii resping ..... aaa.... cu mici exceptii SEXUALITATEA. O parte dintre ei isi dezvolta capacitatea de a orienta libidoul si de a trezi dorinta sexuala (chiar daca nu par a fi frumosi), insa au un "vino-n coace". Vamprii energetici sunt posesivi, agresivi, cunosc tehnici de manipulare, ne-sinceri, suspiciosi, insensibili la trairi sentimentale puternice - fiindca dragostea pentru ei este o bucatarie. Cum sa-i vezi? Te simti bine ... El rau , dupa un timp de aflare in preajma (este nevoie de contact apropiat [poate fi si vizual ... insa-i mai mult tactil - pune mina des pe tine] ... fiindca energia isi pierde calitatile sale daca se afla in spatiu mai mult timp, in distanta de donator) se schimba polaritatea Tu rau El bine.
Insa daca ma vei intreba exista tehnici speciale de a "fura" bio-energie? Exista ... insa eu nu le cunosc ... presupun ca sunt transmise de la Expert la Discipol in mod direct, si nu toti oamenii o pot face - ar fi sa existe o predispunere catre ....
Iata cam asa .... uitati-va in rutraker.org fiindca-mi aduc aminte ca am vizionat un film pseudo-documentar cu aceasta tema ... a fost destul de provocator ... Daca sincer ... am explicat posibilitatile de a fi a acestui fenomen .... Cred mai mult in Vampirism Psihic .... asta da ... insa e o tema aparte. Succese - Feriti-va de vampiri: La discoteci noaptea sa nu va duceti, la promenade - nu, in locuri pustii - nu, cu oameni necunoscuti - nu. Stati cit mai mult in casa si feriti-va de VAMPIRI .... WWWAAAAWWWW. Klasna, da? Succese (Am facut un Bred .... blin ... am promis ce sa-i fac ... ce o sa zica Kant despre asta? Smile Smile Smile
iluminator
iluminator

Puncte : 873
Reputatie : 34
Data de inscriere : 26/04/2011

Sus In jos

Vamprism energetic - intre mit si realitate Empty Re: Vamprism energetic - intre mit si realitate

Mesaj  Admin Lun Mai 02, 2011 1:06 am

Kant n-o sa zica nica, eu ii blochez acest topic pentru dinsu. Laughing
Cit despre vampiri energetici imi amintesc ca mai demult ma intilneam cu o fata, dupa sfidanie, eram capetz de istovit si ma simteam asa in dodii, nici nu mai aveam chef sa o vad, nici sa vorbesc citeva zile... Din care cauza n-a durat prea mult relatia... La fel a fost si cu urmatoarele dar n-a fost atit de grave, simteam putin sau foarte putin, era terpima... What a Face
Admin
Admin
Admin

Puncte : 621
Reputatie : 14
Data de inscriere : 17/04/2011

https://agorasophie.forummo.com

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum