AGORA FORUM
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Tatuaje Dsdddn12
Citatul zilei
Playlist
Gandire, suflet, spirit

Mar Iul 28, 2015 1:42 am Scris de FiicaInteleptului

'' Gandirea ridica sufletul la rangul de spirit. '' Hegel

Comentarii?

Ce este gandirea? Ce este sufletul? Ce este spiritul? Sunt sufletul si spiritul identice? Ne …

Comentarii: 0

problema adevarului la Berkeley

Mar Dec 09, 2014 12:57 am Scris de virlan.nelu

Salut, am nevoie urgent de ajutor, nu gasesk informatie despre conceptul de adevar la berkeley!!!

Comentarii: 0

Cunoasterea si limitele ei

Dum Noi 02, 2014 9:03 am Scris de Pathei Mathos

'' Adevarata ta fiinta exista anterior nasterii oricarui concept. Poti tu, ca un obiect, sa intelegi ceva care exista inaintea aparitiei vreunui concept? In absenta constiintei …

Comentarii: 21

Cînd vorbesc despre Dumnezeu nu despre Dumnezeu vorbesc

Mar Feb 26, 2013 11:07 am Scris de Volodea

Suntem nevoiţi să recunoaştem că omul este o fiinţă limitată. Limitele sale nu sînt trasate doar de instrumentele imperfecte de cunoaştere, de o infinitate de …

Comentarii: 12

Tatuaje

3 participanți

In jos

Tatuaje Empty Tatuaje

Mesaj  фауст Mar Sept 04, 2012 8:03 am

am asa o intrebare
de ce am o dorinta sa-mi fac tatuaje ?
фауст
фауст

Puncte : 9
Reputatie : 0
Data de inscriere : 04/09/2012

Sus In jos

Tatuaje Empty Re: Tatuaje

Mesaj  Alex_M Mar Sept 04, 2012 8:42 am

Asta cred ca tu sti cel mai bine.

Probabil ca iti doresti sa iti afisezi caracterul sau sa arati in ceea ce crezi sau principiile dupa care iti traiesti viata sau vrei sa fi mai diferit decat restu sau vrei sa atragi fete ... o multime de motive.

Atunci cand iti faci un tatuaj trebuie sa te gandesti ce o sa faci in viitor ... mai mult ca sigur o sa te schimb, dar cel care o sa devi va mai dori sa poarte acel tatuaj ?

Uneori vrem sa transmitem mai departe anumite mesaje/simboluri asa ca le punem pe noi ... uneori pentru totdeauna.
Alex_M
Alex_M

Puncte : 131
Reputatie : 14
Data de inscriere : 21/12/2011
Localizare : București, Romania

Sus In jos

Mesaj  iluminator Vin Sept 07, 2012 10:40 am

salutare Smile

Probabil ca simti nevoia de ceva noi, poate ca te-ai plictisit de propria schema de existenta si-ti doresti o schimbare!!!!
- Poate fi si ca revolta.
- Poate fi si ca o forma de afirmare si atentie
insa aici eu pot si scriu multe-multe ...probabil ca la mijloc este cu totul altceva .... ezitarea de a face acest lucru. Tatuajul permanent - ramine pe mult timp - asta ar semnifica ca nu esti in consonanta cu ceea ce esti tu la momentul dat. Indeosebi ca Faust - nick-ul ar spune multe .... esti *probabil* incorsetat in dilemile etice, totodata incerci sa pui viata ta sub gestionarea ratiunii, dar ... exista probleme la acest capitol ... Daca ai fi dorit cu adevarat sa-ti faci un tatuaj - la-i fi facut fara sa intrebi Smile.

PS bine ... ceea ce este mai sus este o interpretare pur subiectiva ... asa ca poti sa zimbesti si sa te distrezi - macar ti-am facut o dispozitie buna Smile.... pa
iluminator
iluminator

Puncte : 873
Reputatie : 34
Data de inscriere : 26/04/2011

Sus In jos

Mesaj  iluminator Vin Sept 07, 2012 9:07 pm

Inca o data salutare .... am gasit ceva interesant despre Filosofia tatuajelor, dar e in limba rusa si presupun ca o cunosti ... http://www.sunhome.ru/magic/12532
succese
iluminator
iluminator

Puncte : 873
Reputatie : 34
Data de inscriere : 26/04/2011

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus